Kurssiperuutus

Kurssimaksun palautuspyyntö yhdistyksen taloudenhoitajalle tehdään tämän allaolevan lomakkeen kautta, sen jälkeen kun olet ollut joko kurssivastaavan tai kurssin vetäjien kanssa yhteydessä.

1 palautuspyyntö/kurssiperuutus eli täytä lomake uudestaan jos sinulla on kaksi kurssiperuutusta

Kurssin koko otsikko, esim. Agilityn alkeet (6 krt)


**Lähetä mahdollinen eläinlääkäritodistus tai lääkärintodistus osoitteeseen [email protected]


Mahdollisia lisäkysymyksiä varten
IBAN-muodossa
Tilin omistajan nimi

KIVEKON OSALLISTUMISOHJEET, JOTKA OSALLISTUJA ON HYVÄKSYNYT ILMOITTAUTUESSAAN KURSSILLE:

• Kurssi-ilmoittautuminen on sitova! Kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. (Koiran vanhentuneet rokotukset ei ole syy kurssimaksun palautukselle.)

• Juoksuaikaisen nartun kanssa ei voi osallistua koirapuistossa pidettäville kursseille. Sporttikoirahallilla järjestettävään agilityyn sekä järjestykseen voi osallistua juoksuisen nartun kanssa, kunhan koiralla on juoksuhousut jalassa. Agilitykurssille osallistuvan koiran tulee olla hyvässä fyysisessä kunnossa.


• Osallistuminen kursseille tapahtuu omalla vastuulla, Kiveko ei vakuuta kurssilaisia. Koiran omistaja on korvausvelvollinen (eläinlääkäri- / lääkärikulut), mikäli koira vahingoittaa toista eläintä tai ihmistä.


• Kurssi voidaan perua, mikäli kurssille ei ilmoittaudu riittävästi koirakoita (50% kurssin maksimikoirakkomäärästä). Kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan kurssilaisille henkilökohtaisesti.

Kurssin euromäärä

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi